Meteen naar de content

Volg ons!

🐾 Vandaag: 40% besparen - Korting al geactiveerd! 🐾

Hulp nodig?

Verzending en levertijd

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

We snappen heel goed dat je niet kunt wachten tot je het portret in huis hebt! 

Omdat wij uiterst kwaliteit leveren zorgen wij er eerst voor dat jij 100% tevreden bent met jouw bestelling. Dit is ook de reden waarom wij jouw ontwerp pas na goedkeuring bedrukken. 

Indien je aanpassing(en) aanvraagt kan het in verband met het bewerken van jouw portret iets langer duren. Nadat je akkoord geeft om te printen, wordt jouw portret binnen 24 uur bedrukt. Hierna wordt jouw bestelling verstuurd. 

We hebben aan de hand van de beschikbaarheid van de vervoerders verschillende zendingen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een gratis levering, standaard levering en express levering.

Bij een gratis levering worden de meeste bestellingen binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd. Een standaard levering heeft meestal een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Bij een express levering wordt jouw bestelling 9 van de 10 keer binnen één werkdag geleverd.

Let op: Het kan zijn dat daadwerkelijke levertijden afwijken van de beschreven levertijden op onze website. Het kan ook zijn dat andere informatie mogelijk afwijkt. We zijn afhankelijk van de koeriersdiensten waar wij mee samenwerken en het is op geen enkele manier mogelijk om hier beroep op te doen.

Heb je ondertussen nog vragen? Stuur ons dan gerust een mailtje naar info@pets-portrait.com of klik op deze link om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bezorging

Wij leveren onze producten met DHL of DPD.

Handgemaakt

Alle ontwerpen worden door onze designers op maat en handgemaakt

Veilig afrekenen

Betaal veilig dankzij onze extra beveiligde betaalomgeving